Imorgon drar jag iväg på [B]onfire och ska vara där till på söndag! :D

Känner mig en aning stressad över en massa saker för tillfället men sånt är livet ibland. Skulle vilja spola fram tills imorgon när jag sitter på bussen till Vilhelmina. Men det går ju inte.
Jag och Amelia kom fram till att vi får klaga och vara negativa ikväll hur mycket vi vill så kan vi ta nya positiva tag imorgon istället! ;) Haha

HA DET SÅ BRA NU! MED MAJBRASA OCH ALLT ANNAT SOM HÄNDER NU!

JAG SKA MINSANN HA KUL! DET VET JAG ;)

KRAM! <3                                                                               See you later. Hmm... Later seems so far away.

Jag måste skriva klart samhällsen, jag måste träna på svenskaredovisningen, jag måste plugga matte, jag måste läsa engelskan, jag måste, jag måste, jag måste...
Tid är inget jag har mycket av... Ikväll ska jag på Vårmodevisningen och hinner alltså inte typ göra någonting. I morgon ska jag packa och jag vet ju själv att det tar ett bra tag. Sen kommer en ledig fredag och helg och då är jag borta exakt hela ledigheten i Vilhelmina [B]onfire.
Jag är så less för tillfället! Less på allt som har med SKOLA att göra!
I morse trodde jag att jag skulle bryta ihop totalt av allt men lyckades väl hålla lite av det inom mig. Lite, lite...
När jag då fick höra att matteprovet flyttades fram till onsdag så kom det helt ärligt glädjetårar! TACK, den extra tiden behöver jag (det skulle egentligen göras på måndag).
Jag känner mig inte så taggad inför [B]onfire egentligen.. Fast mer taggad nu än i morse förstås... Jag behöver folk som gör att jag tar mig samman och inser att det kommer bli superkul! För jag vet ju ändå innerst inne att det kommer bli det!

GAH! Jag måste skriva samhälls nu... Vet knappt om jag gör rätt men.
Fy vad jag klagar! Haha... Den här datorn gör dessutom inte alls som jag vill!

Tur jag har kul i alla fall. Eller har jag det? Jo, nog har jag det. Tack vare alla underbara människor som alltid finns där <3

Vill visa några fina bilder som Rakel ritade för någon vecka sedan på matten.
(H)järngänget finns nu även i ritat format.


Hela spett-gänget!


Rakel


Annelie


Jag xD

Vi är så galet NICE! :D