DAGENS PLUS:
- TKU har planerat en träff på måndagkväll nästa vecka så att vi ska komma igång med vår skolgrupp!
- Jag fick musik istället för drama på ESV:n! Jag fick alltså mitt förstahandsval!
- Var en otroligt soft dag, hade två lektioner.
- Jag har underbara vänner.

DAGENS MINUS:
-
Jag vet ingenting om en sak jag verkligen vill veta något om och det gör mig fullständigt galen och frustrerad! 
- Jag fick något fel idag då mitt ansikte hettade ordentligt!
- Jag känner mig grymt otaggad för allt och ingenting.
- Jag är trött.

Det blev en halvbra dag idag.


Jag vill ha värme...
...och jag vill att vissa saker ska vara som de varit.


Tänkte börja detta inlägg med att säga: Jag kan faktiskt inte lista ut vem det är som kommenterar om den inte skriver namn eller något! Så skicklig är jag inte.
Sen så skrev en person namnet xxx och det var ju bara för att jag inte skulle få veta vem den skyldige var, illa. Men jag ska nog få tag på dig! Jag tror faktiskt att  jag vet vem du är, så svårt var det inte att lista ut. Skulle kunna peka ut dig här och nu men håller kvar lite av spänningen som egentligen inte finns. Haha...

Jag överlevde dagen trots lektioner, hunger, läxor, hagelattack (eller var det regn?) och stunder fyllda av skratt. Jag ska göra DÅSÅ till the new word (läs ordet med en höjning på slutet, som en fråga) och jag ska ta väl hand om den nya franskaboken som vi fick idag. Den riktigt luktade ny och var riktigt fin faktiskt!


En bild som snart är två år gammal. Usch vad tiden går!
Min syster undrade just varför jag skrivit detta i min kalender, men jag har aldrig sett det :P När lyckades någon med detta? Jag har två huvudmisstänkta och jag tror att listat ut vem av dem det är... TRÄD FRAM DIN LILLA LURK! Haha, nu vet alla i alla fall vad jag ska göra den 21 september!