2010 lider mot sitt slut och imorgon är det år 2011. Det innebär att det blir nyårsfirande med byn ikväll. Efter tolvslaget så kommer vi gå ut och skjuta upp raketer och något annat man kan göra efter tolvslaget är att fråga t.ex: Vad fick du i julklapp i år? Eftersom att man inte tänker på att det är ett nytt år så börjar man ju svara. Men man har ju inte fått några julklappar i år! Haha, en klassiker.

Jag vill passa på att önska er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR! Tänk gärna över hur 2010 varit och ge gärnet nu 2011 så att det blir superbra!


Let us make 2011 to a year we'll never forget


Innan jag somnade igår så bestämde jag mig för att jag skulle gå ut och gå nästa dag (som är idag). Jag gjorde faktiskt det! Gick iväg efter vägen och tog sedan en skogsväg efter ett skoterspår sista biten hem. Mycket uppfriskande! Det var dessutom som att vara med i en svart-vit film när jag gick där efter vägen, inga färger någonstans helt enkelt. Jag fick fika hos farmor och farfar och har även läst en hel del. Har kommit in i en period av läsande. Har svårt att lägga ifrån mig boken. Efter att ha lagat och ätit middag så var jag duktig och diskade undan och städade lite. Ibland blir man helt enkelt på humör för att göra sådant också (de stunderna borde komma oftare).

Imorgon är det nyårsafton och det ska firas med att bjuda grannarna på middag och massa gott! Har inte firat nyår hemma de senaste två åren så det ska faktiskt bli mysigt.


Detta är boken jag läser för tillfället. Mycket bra enligt min åsikt!


Mina två dagar i Umeå var mycket bra! Igår åt vi lunch ute på stan, tittade i affärer och gick sedan hem till Sofia och åt lite middag innan vi for och såg på Narnia - Kung Caspian och fartyget gryningen på bio. I 3D! Var första gången jag såg 3D så det var coolt. Tillslut hade man vant sig så man förstod att vattnet som sprutade mot en inte kom fram, haha. Efter filmen så fikade vi på Café Station och åkte hem till Sofia och såg på Pirates of the Caribbean (tredje filmen) innan vi gick och la oss. Idag letade vi efter en ny dator till Sofia på en massa olika affärer och hamnade till sist på Ica Maxi där vi köpte oss en korv innan jag åkte hem med bussen. Följde med mamma och handlade mat och raketer innan jag tog mig hem.

Mina fynd:


Randig tröja med rosetttryck - H&M, 129 kr.
Mönstrat linne - H&M, 99 kr.
Väska - Lindex, 99 kr.