Det är inget att skryta om. Många har gjort det innan mig. Jag var sen med att göra det. Men nu är det så att det var min årsdebut. Mitt första dopp.

I morse regnade det lite men sen var det plötsligt inga moln och det blev en riktigt fin sommardag! Jag och Sandra cyklade till sjön och badade för första gången i år! Vi drog ut platån, tog två brädor att paddla med och for ut en bit på sjön.


Sandra hoppade i först
Uttrycket är oslagbart! Jag hoppade precis i och såhär kändes det!
Fast det var egentligen inte såå kallt. Vi kollade med termometern
och den visade på 17 grader.


Haha, gåning med upphållda armar :P


Sprattel, sprattel!

Var i alla fall otroligt härligt att fara och bada idag!
Jag och Sandra påpekade väldigt många gånger hur mysigt vi hade det där vid vår lilla badplats, vid älskade Granträsksjön! 


En dag som började väldigt ensamt och lugnt slutade med att jag hamnade i Lycksele hos en viss Cecilia! Bestämde en halvtimme innan pappa skulle fara till Husbondliden att jag ville åka med honom in till stan så jag sprang in i duschen, klädde mig, åt middag och hann även torka lite av håret innan jag for. Sen var jag med Cicci hemma hos henne. Vi gick på stan och tittade på lite kläder och gick sedan tillbaka igen. Sen så kom Amelia och Pontus också (fast Pontus for efter ett tag). Hade det i alla fall väldigt trevligt med dem! Var väldigt sällskapssjuk här hemma under dagen så det var bra att jag for iväg på en liten spontantripp!


♥ ♥ ♥


Det blev inte så fint väder som jag hoppades på idag. Jag sovde tills klockan var ungefär 10.00, åt frukost och såg sedan på Snövit och de sju dvärgarna. Det kom sedan en man som fikade med oss eftersom han tagit fel på vilken dag det var friluftsmöte här. Det var igår och han trodde det var idag. Men han var ingen främling så han fikade med oss på vår altan. Resten av dagen spenderades med övningskörning, middag och arbete nere vid badplatsen. Bryggan och platån fixades nämnligen och blev utlagda i sjön. Det gick väl sådär kan man säga. Det var blåsigt och småkyligt, bryggan gick av och en dunk under bryggan tryckte lös några plankor på bryggan. Men det ordnade sig. Bryggan blev bara kortare än förut och plankorna gick ju att spika fast ordentligt igen. Platån var ju också i behov av att lagas lite så det blev också gjort. Jag, Sandra, pappa, farfar och Anders lyckades i alla fall med detta och alla utom jag blev blöt tror jag. Jag kände inte för att blöta ner mig så jag fick bara lite skvitter på mig tack vare mina stövlar och för att jag lät de andra gå ut djupare i vattnet. Haha... Resten av kvällen bestod av slöning, fika hos farmor och farfar och sedan en film.

Här har jag alltså suttit och skrivit ner hela min dag bara för att jag inte har något bättre för mig :P                                                Ibland skulle man vilja vara på minst två ställen samtidigt