Lyckorus, lyckorus, lyckorus... Åh så underbart det är att ha ett riktigt ordentligt lyckorus! Då det inte finns en enda tråkig tanke i huvudet, när man skrattar konstant, när man kan prata på om allt och inget i en galen hastighet och när man tar sig fram så dansande lätt där man går! Eller hoppar eller vad man gör! 

Kan berätta att jag hade ett sådant idag. Ett riktigt LYCKORUS! Varför jag fick det beror på att jag var och såg på en konsert med Nygeneration! Såhär var det: Jag, Annelie och Rakel fick för oss att vi ville fara och se på en konsert som Forsdalaskolan och Finnbacksskolan fixat på Pingstkyrkan med bandet från Nygeneration klockan 14.00. Vi kände verkligen att vi ville fara och lyssna eftersom vi visste vilka några var som skulle sjunga. Därför pratade vi med Luba så att vi fick gå tidigare från matten (så det vi missade får vi då jobba ikapp). Hon sa då ja direkt så det var lugnt. Vi behövde inte ens säga vad vi skulle göra! Jag och Rakel pratade även med Ellinor som vi har i tyska och frågade om det var okej att vi kom lite senare till den lektionen. Det gick minsann också bra!
Så vi for iväg och kände först att vi inte riktigt hörde hemma där bland högstadieeleverna (fast tyvärr var det inte så jättemånga där men...). Men jag kan bara säga att vi ångrade oss inte när vi hade hört på Nygeneration-konserten! Oj så bra de var! Det sista de sjöng var en blandning av flera låtar, bl.a: Viva la vida, Halo, I gotta feeling o.s.v. När det var slut fick man chokladbollar och sen var vi tvugna att gå tillbaka till skolan, jag och Rakel. Men vägen dit var fylld av glädje! Båda två var så galet glada så det gick väldigt fort att ta sig tillbaka till skolan! Tror inte vi var tysta en sekund och några glädjeskutt blev det också! Det härliga vädret gjorde oss ju inte mindre glada heller. GLÄDJE PÅ HÖG NIVÅ VAR DET I ALLA FALL! Konserten och människorna jag mötte gjorde verkligen mig jätteglad! TACK för det! <3Den här låten bidrog till mig glädje! (Black Eyed Peas - I gotta feeling)

Minnen finns kvar i huvudet men tillslut kan en del försvinna, i alla fall detaljerna.
Jag har kommit fram till att det är otroligt roligt att läsa om speciella händelser som man varit med om. När man alltså har skrivit ner dem någonstans. När jag var mindre så skrev jag dagbok och ibland får jag bara för mig att skriva ner något intressant som hänt i den. Men tyvärr händer det INTE ofta. Skrev kanske en eller två gånger i den ifjol och ingen gång alls hittills i år. Något jag däremot gjort är att skriva ner saker på datorn. På Hotmail och sparat i utkast. Det är ju bara jag som tar mig in där och det är faktiskt riktigt kul att ha! Brukar sitta och läsa igenom det ibland. Tyvärr så kanske det inte sparas till framtida läsning... Kanske skulle ta och skriva av det i min dagbok. Kan vara riktigt kul att ha när man blir äldre!

Jag har blivit lite "smittad" av äldre musik. Men bara lite. Det beror på att jag umgås med folk som gillar det och då snappar man ju som upp vissa låtar. Den här låten är en av dem. Nämligen Chicago - Will you still love me. Den ger mig en härlig feeling och väcker upp härliga minnen!Take me as I am. Put your hand in mine now and forever.

Idag på idrotten så kom det ingen lärare men eftersom jag, Rakel och Annelie är så duktiga så stannade vi kvar i idrottssalen och hade våran egen idrott. Svingade oss i ringarna på en massa olika sätt, sprang upp och ner för trapporna i läktaren m.m. och ja, fick oss några goda skratt! Alla tre lyckades också göra sig illa minst en gång så var och en fick ligga och klaga över det också! Haha, fast det var inga allvarliga skador.

Rock 'n' Roll Steppern är nu smord (fast den gnisslar lite fortfarande) så nu ska jag försöka ta för mig att använda den! Lyckas allt för ofta börja träna men sen sluta igen. Ska försöka få in några rutiner nu! Ska försöka använda Steppern flitigt! Sen får vi väl se hur det går den här gången... :P