Man blir mindre inspirerad till att plugga när det är så mycket mysigare att titta runt på allt mysigt och fint runt omkring och när ögonen helst vill stänga sig. Det går bättre innan det är ca en månad kvar till jul. Fast det där med att ögonen vill stänga sig gäller ju förstås året runt. Jag känner mig i alla fall väldigt mysig med mina grå mjukisbyxor och lila, långa huvtröja. Oj så skönt det är alltså! Upptäckte just att min lugg stod lite åt alla håll, men det blir så när jag är hemma och drar fingrarna genom luggen. Jag tror ingen bryr sig så hårt. Jag längtar verkligen till sängen nu. En stor och fet längtan, så jag ska försöka ta mig i säng lite tidigare än normalt. Något annat jag längtar till (eller känner för kanske är ett bättre ord) är varm, hemgjord kolasås. Det har jag velat ha sedan igår. Tillslut kommer jag vara tvungen att stilla mitt begär men jag tror inte det blir ikväll. Jag får längta lite längre.

Goodnight, sweetheart, well, it's time to go,
Goodnight, sweetheart, well, it's time to go,
I hate to leave you, but I really must say,
Goodnight, sweetheart, goodnight!


Måndagar är dryga men snart är den över! Hade däremot en mysig kväll på Måndax där jag fick hjälpa barnen med deras smällkarameller! Vi fikade också lussebullar och pepparkaka med saft, det var omtyckt!

Imorgon ska TKU-rummet få sig en liten makeover. Vi började lite idag men ska fortsätta imorgon. Vi får ju hålla tummarna för att det ska bli bättre än innan i alla fall!

Snart blir det GODNATT! ♥


Idag är det 1:a advent för er som missat det och det betyder att ett av fyra ljus har tänts! Var på adventsmöte i Knaften idag. Där var det sång av både stora och små! 

 
När första ljuset brinner står julens dörr på glänt
och alla äro glada att fira få advent!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Idag kom jag att tänka på en berättelse jag läst som heter Flickan med svavelstickorna. Jag tror det jag läste var en kortare version, men fortfarande väldigt gripande. Sorglig men ändå fin. Jag hittade ett youtube-klipp som var en kortfilm av berättelsen. Kanske inte samma sak som att läsa den men ändå bra:...Sedan hittade man flickan ihjälfrusen med svavelstickorna i handen så de som bodde i staden förstod att hon försökt hålla sig varm. Men vad de också såg var ett leende på hennes läppar, för hon hade fått följa med sin mormor till himlen.