Lyssnar på musik för tillfället, lite Everfound såhär på en lördag är inte fel. Har faktiskt gjort lite läxor, diskat och plockat ner från påskriset idag. Är bara jag och pappa hemma och när jag vaknade imorse så låg det en lapp på bordet där det stod: Vi är och sladdar sjövägen. Med VI menas pappa och farfar, så på förmiddagen var jag totally alone. Ikväll kommer i alla fall arbetarna hem och vi får väl se vad som händer en kväll som denna!


We were meant to live for so much more
Have we lost ourselves?
Somewhere we live inside
Somewhere we live inside
We were meant to live for so much more
Have we lost ourselves?
Somewhere we live inside

We want more than this world’s got to offer
We want more than the wars of our fathers
And everything inside screams for second life
Det är helg nu och det är inget jag klagar på!

Jag sitter här och smådansar och sjunger samtidigt som jag skriver. Ganska duktigt, om jag själv får tycka något. Jag gör ju nämligen flera saker samtidigt, haha. Däremot så har jag en känsla av att jag skulle göra något speciellt ikväll, men eftersom jag inte kommer på vad det är så mår jag inte dåligt över det!

Idag har jag och några till kämpat på med att fixa inför nästa veckas vårkonsert som NG kommer ha på skolan. Hoppas verkligen att folk kommer och lyssnar! Jag tror nämligen att det kommer bli storslaget!You don't have to feel like a waste of space
You're original, cannot be replaced