Imorgon ska jag fara iväg till Skellefteå för att vara på Unite12 under nyår. Kommer vara där tills på söndag och enligt mina beräkningar så kommer det bli fullt av roligheter! HÄR har ni hemsidan om ni vill kolla in vad jag kommer vara på. Jag känner mig riktigt taggad!

Kommer inte min klänning med posten imorgon innan jag far så blir jag ledsen i ögat... Fast jag har en plan B utifall att.

Ni får ha det så bra nu under nyår!


Nästan lite besviken på mig själv nu faktiskt, för jag har endast latat mig idag. LATAT MIG. Jag tänkte igår innan jag gick och la mig att jag skulle se till att göra lite vettiga saker idag, men icke... Jaja, finns inte så mycket att göra åt det nu och kanske är man värd en period av lathet såhär i december. Fast imorgon ska det bli andra bullar!


Måste få berätta att jag beställt en klänning från nelly.se som jag ska ha på nyår! Den kommer antingen på onsdag eller på torsdag (dagen jag åker iväg till Skellefteå), så jag håller tummarna allt jag kan för att den ska komma på onsdag. Jag hinner väl hämta den innan jag far iväg på torsdag om den skulle komma då, men det vore ju bra om jag får prova den först, så att jag utifall att den inte passar kan ta med en back-up plan. Sen vad den back-up planen skulle vara var ju en annan sak...

Den finns inte kvar på hemsidan längre, så jag kan inte lägga ut en bild! Men jag kan dämpa er nyfikenhet (eller höja den) genom att säga att den är svart och har ärmar i spetstyg!