Jag pratar nog inte för mig själv när jag säger att detta var en trötthetens dag. Många var trötta efter helgen.
Jag längtar tills jag ligger i sängen och det ska jag försöka göra lite tidigare än vanligt.

Men nu ska jag se lite TV och fika!

HA DET BRA ALLIHOPA!


Min helg var riktigt, riktigt bra! Sov med Amelia, Cicci, Pontus och Jocke i en lägenhet i två nätter och spenderade dagarna på skolan. Haha, jajjamensan ni läste rätt! Jag spenderade sju dagar i skolan den här veckan men självklart var det inte några vanliga skoldagar nu i helgen. Det har varit innebandy för hela slanten! Spelade inte själv men var en utmärkt hejarklack. Såg på två konserter (Dalkarlså folkhögskola och Ole Börud) och de var riktigt bra! Hände en massa skoj under konserten med Ole Börud också så den kommer jag minnas länge! Haha, sjukt roligt..

På fredagen så hände något som jag inte kommer glömma i första taget också. Mina kära vänner Amelia och Cecilia hade gjort ett bildspel av mig för att fira min 18-årsdag i efterskott, så det visades på den stora bildskärmen i idrottshallen. Jag var verkligen inte beredd på det kan jag säga och några av bilderna hade jag kanske inte velat visa för allmänheten men vad gör man? Jo, man skrattar och dör lite halvt. Men det var faktiskt lite kul av dem att satsa på att göra bort mig lite, det tar jag som äkta kärlek!Ole Börud.

Gårdagskvällen spenderades med underbara vänner på Duvan där jag bjöd på födelsedagsfika. Vi pratade, pratade och pratade. Kan påstå att våra samtalsämnen var varierade, mer får ni inte veta. Jag fick mycket fina saker och kvällen blev som sagt lyckad.

Idag var det en lång skoldag, men den gick bra den med. Tycker att den här veckan gått sjukt fort och kan inte förstå att det är fredag imorgon! Snabbheten beror nog på allt roligt som hänt. Men lika glad är jag för deeeeet, men gladast är nog räven! (Inte för att jag vet vad räven har med detta att göra).

Kommer spendera helgen i stan och vara på Duvan Cup. Kommer bli riktigt roligt, för det brukar det minsann bli. Kommer till och med att bidra med att sitta i insläppet i år. Så mellan 13 och 15 på lördag så kan ni se mig där! Sova ska jag göra i en lägenhet med Amelia, Cicci, Pontus och Joakim. Kommer bli roligt att spendera extra tid med dem! Det kan aldrig bli för ofta (inte för att det är så ofta, tyvärr...)Självklart så har vi varit lika snygga alla år och vi passar ju verkligen i fez!
Här kan man ju även trycka in en rolig mening:
Det var två turkar och en fez (fes!)
Hahaha...