Förändringar behövs ibland, så jag gjorde några här på bloggen!

Lata dagar är ibland väldigt uppskattade. Hade en sådan idag och det behövde jag faktiskt om jag får säga det själv. Blir väldigt lätt att man latar sig om regnet faller utanför fönstret. Jag hade inte alls beställt detta väder, utan hade KLART OCH TYDLIGT sagt att det skulle vara soligt och fint! Väder-leverantören måste ha levererat fel.
Peace;
It does not mean to be in a place where there is no noise, trouble or hard work.
It means to be in the midst of those things and still be calm in your heart
.


Det blev trerätters middag med Paulina igår! Till efterätten kom även Amelia och åt med oss och sedan hade vi det trevligt med prat och Yatzy. Pontus kom också på slutet och sedan begav vi oss ut i staden. Var väldigt mycket folk ute och bilar överallt! Träffade några man kände och såg även många okända ansikten. Var i alla fall väldigt trevligt, men regnet på slutet hade vi kunnat skippa.


Fina Paulina innan vi högg in på förrätten!

Vår förrätt som var en god sallad!

Vår varmrätt som bestod av pasta med en egenpåhittad kycklinggryta! Det blev väldigt gott kan jag lova!


Amelia och Paulina äter utav den goda efterrätten som var hemgjord glass, hallon, melon och även köpt glass för den som ville.

Trevligt hade jag!


En eftermiddag/kväll i Lycksele väntar för mig denna lördag! Först blir det middag med Paulina hemma hos henne och sedan kommer det några till för att umgås. Kanske spel och film! Blir troligast en sväng på stan också för att kolla läget och se om man träffar på någon man känner. Motorveckan lockar ju trots allt en hel del folk.

Ha en bra lördag!