Jaha, jag har jobbat i tre dagar nu och vädret har varit allt annat än dåligt! Snacka om att jag gärna hade varit ute i solen. På jobbet har det varit dödsvarmt, helt ärligt. När folk börjar fråga hur man klarar av att jobba i den lufttemperatur som det är i lokalen så är det varmt. Väldigt många köpte glass också och det är ju helt förståeligt, men man blir galet sugen själv.

En dag kvar, sen är det helg!


Före klockan 6 imorse så trodde jag att en inbrottsjuv/skum typ var påväg in i huset. Jag stod i mitt rum och hörde hur någon försiktigt låste upp ytterdörren och sedan försökte öppna dörren tyst (något som inte går eftersom den gnisslar och har sig). Sedan stängdes dörren försiktigt igen och det blev tyst. Ingen i min familj öppnar och stänger dörren så försiktigt. Jag trodde allvarligt talat att någon skulle stå i hallen när jag smög mig dit, men det gjorde det inte. Det visade sig senare att farmor hade smugit sig in och lånat en nyckel. Haha, så tokigt det kan bli!
Vädret är oklanderligt så dagen har spenderats ute i solen. Det enda som svider inom mig nu är att jag ska jobba fyra dagar här framöver samtidigt som vädret verkar ska vara på topp. Egentligen behöver jag all hjälp jag kan få av solen med att få lite färg på min bleka hy, men jag får helt enkelt bita i det sura äpplet och vara glad över att jag tjänar pengar istället. Jag håller även tummarna för att vädret är bra till helgen och nästa vecka då det är Lappis!