Jag vill kalla denna dag för fredag, för jag har varit så inställd på att detta är den sista dagen innan helgen. Det är ju det så jag anser att jag inte behöver ändra mina tankar. Har två "lördagar" att vänta framöver och det känns OTROLIGT bra faktiskt. Hoppas det fina vädret fortsätter nu bara!

Dagens utmaning: Busvissla baklänges.


Min onsdag har kännts lång, men inte på något negativt sätt. Körde till skolan, bakade bröd på Modern mat och hade engelska innan lunch. Halv ett befann jag mig på Ansia Camping för att vara på en jobbintervju. Jag stod där utanför dörren i 20 minuter och väntade tills det tillslut kom en man och frågade om han kunde hjälpa mig med något. Han ringde då till hon som jag skulle träffa och hon befann sig på sjukhuset med sitt barn så hon skulle inte kunna träffa mig (tycker ju att hon hade kunnat meddela mig det!), men jag fick prata med en annan kvinna istället och förhoppningsvis behöver jag inte fara tillbaka för att träffa henne som jag egentligen skulle träffa. Jag tog mig i alla fall hem tidigt, klockan 14.00 var jag hemma! Ingen var då hemma, men ena skotern var borta så jag sms:ade Sandra och fick då redan på att hon var med Madde nere vid sjön. Jag körde då skoter dit och låg i solen ett tag. Härligt! 

Jag kan franska-glosorna som jag har till imorgon, matten är snart igen-jobbad och historiauppgiften är fortfarande ett stort frågetecken. Måste försöka börja med den trots att jag knappt vet vad jag egentligen ska göra. Imorgon är sista dagen innan min långa tre-dagars-helg!


Snabbt, stabilt och jättejättebra!
Snabbt, stabilt och jättejättebra bredband!
(Ännu en gång har Judit och Judit fått mig att gilla Comhem-reklamen)

Jag har några obegripliga engelskaglosor som jag ska kunna imorgon. De är helt störda, rent utsagt. Lär jag mig alla så borde jag få medalj. Men jag väntar mig ingen medalj alltså.

Ojojoj, jag tror minsann att jag tillkallar herr Helg nu! Han svarar: VÄNTA BARA, JAG KOMMER OM BARA NÅGON LITEN DAG! Vänta lite nu... Sen när blev helgen en HAN? Fru Helg kanske? En blandning? Hmm.. Kanske inget av det om jag tänker efter. Vi säger så!


I'm right here
I'm not hiding