Vi söker lyckan ibland, trots att vi har den i vår egen hand. (Göthe Gustafsson)

Jag hade endast franska idag klockan 8.30, så efter det tankade jag och körde hem igen! Är en otroligt skön känsla att komma hem innan klockan 11.00, för man har ju kvar så mycket av dagen! Det som är värre är att man har läxor och sådant att ägna sin lediga tid med, men sånt är livet (tydligen).

Imorgon ska jag och två i min klass (egentligen två till också, med de kan inte) fara till Tuvträsk och besöka en kvinna som håller på med tarotkort och healing m.m. Vi ska nämligen ha en redovisning om detta nästa vecka i religion.


Detta är nästan en hel bild utav en stor tavla som var utanpå skolan i Hamburg. Började läsa lite och fann då att det bl.a. står:
THE FUTURE IS GOING TO ROCK.
IM GALOPP IN DIE ZUKUNFT
- I GALOPP IN I FRAMTIDEN.
WIR KINDER = DIE ZUKUNFT - VI BARN = FRAMTIDEN.

Igårkväll pluggade jag konstant (förutom en Idol-paus) inför naturkunskapsprovet som jag hade idag och jag tror faktiskt att det gick rätt så bra. Dagens plus var när jag fick tillbaka argumentationsanalysen i filosofi som jag skrev för ett tag sedan. Jag visste inte riktigt vad jag gjorde när jag skrev den, men lyckades få VG+! Woho! Läraren gav ingen ett MVG på den här uppgiften, så jag och de som hade samma betyg gjorde alltså bra ifrån oss. Är så underbart när det gått bra på något man förväntar sig gått åt skogen!

Här kommer mina inköp från i söndags när jag var på loppis och DinSko: