Med raska ben gick jag genom huset, men stoppades av en tröskel. I den slog jag nämligen min stackars tå (den jag skadade förut). Knaket som uppstod i tån kan jag nästan garantera hördes till månen och sedan låg jag på golvet, klagade över smärtan och höll om min tå.

När allt kommer omkring så har jag en grym otur faktiskt. Eller så är jag talanglös på att hålla reda på var jag har mina fötter. Tack och lov så verkar min tå ha överlevt smällen, den ömmar bara lite när jag böjer på den.


Imorgon ska jag till Umeå och spana in Umeå Universitet!

Sov som en sten i 9 timmar inatt, men helgens somnbrist är inte riktigt bortglömd än. Får nog se till att ta mig isäng rätt så tidigt ikväll också. 

Ikväll är det endast lathet som gäller för min del!


Dessa SÖTA bilder som Cicci tagit på sig själv med min kamera kan jag ju bara inte hålla för mig själv! (Detta var på mitt barnkalas)

Duvan Cup bjöd på mycket trevligheter, så jag är väldigt nöjd med helgen!

Förresten, det är galet gulligt att titta på juniormatch (i innebandy alltså) när det lag som ligger under får skicka ut alla spelare på planen den sista minuten. En stor drös med barn springer då runt och jagar bollen lite sådär okontrollerat. Man blir varm i hjärtat! 


Efter lite fika springer jag till sängen, GODNATT!