Jag fyndade några ting när jag var på Second Hand i Lycksele i tisdags. Det blev fem glöggmuggar (2 kr/st), en adventsljusstake (5 kr) och en julduk (15 kr).Tror jag ska smycka adventsljusstaken med polkagrisar!
 
 
Gick förbi några tvåor som knuffade på varandra, så jag sa åt dem att lugna sig så ingen skulle göra sig illa. En liten kille svarade kaxigt:
- "HÖRRU TJEJEN, vi är lugna! Vi vet vad vi gör". (Fantastiskt roligt att han sa "Hörru tjejen").
 
När mamma kom hem i eftermiddag och gick förbi mig (jag låg på soffan och halvsov) yrade jag lite lagom:
- "Jag ligger här och läser en bok med slutna ögon." Tänkte för mig själv hur coolt det var att jag kunde läsa medan jag blundade, för jag såg verkligen texten tydligt. När jag öppnade ögonen såg jag däremot att jag inte ens höll i någon bok, något som mamma redan märkt och tyckte var underligt/lustigt. Jag kände mig helt vaken, men så var nog inte fallet!  
 
På tal om något helt annat; här kommer en, enligt mig, bra låt:
In the end I'm realizing I was never meant to fight on my own.
 
Det var med skräckblandad förtjusning som jag begav mig iväg till min VFU-plats imorse (verksamhetsförlagd utbildning; praktik med andra ord). Lyckligtvis är jag bara nöjd efter första dagen och tycker att det ska bli roligt att fara dit imorgon igen! Min rädsla har varit att jag plötsligt ska inse att jag inte vill utbilda mig till lärare längre och sedan stå där utan några som helst planer för framtiden. Nog för att det är bra att man i så fall skulle få reda på det i ett tidigt skede i utbildningen, men jag vill ju absolut inte att det ska bli så.
 
Jag ska vara på Södermalmsskolan (i Lycksele) i klass tre en vecka framöver, så jag är hemma i skogen nu. Skönt med familj och snö runtom sig!
 
Ett grönt kryp på det och lill-lördagen är räddad! Eller ja, nått sånt.