Man kan inte vara på topp alla dagar, det såg ni på förra inlägget. Turligt nog så vet jag om att jag har det fantastiskt bra egentligen; mina i-landsproblem är inget jämfört med mycket annat. 
 
Imorse låg jag och "drog mig" väldigt länge efter att jag vaknat (alltså, jag låg kvar i sängen). Ni kan däremot vara lugna, för jag gick upp klockan nio i alla fall. Dagen har spenderats i lägenheten, vilket varit väldigt skönt. Har läst en engelsk text om demokrati och däremellan har jag gjort lite olika saker för att inte somna under min läsning.
 
Känner mig betydligt positivare idag!
 
 
Det är inte så lätt att vara positiv när man cyklar i slask, halka och regn på morgonen. Kan nämna att jag faktiskt föll med den sketna cykeln i en HAL kurva. Nästa gång det är samma förhållanden tar jag bussen (det är inte ens diskuterbart). Sedan att mitt internet hade något fel igår och att sladden till bankdosan glappar gjorde att jag ville kasta något stort och hårt i väggen; förslagsvis en stol. Kan ju även upplysa er om att jag har tenta på måndag och detta är mer eller mindre fruktansvärt. Två veckor efter förra tentan och PÅ EN MÅNDAG. Jag har all rätt att klaga, för jag hinner ju knappt förstå vad vi håller på med och helgen blir ju förstörd (även om jag tänker plugga ordentligt nu innan helgen, så jag inte behöver tänka på det så jättemycket).
 
Så, nu har jag fått avreagera mig.
 
Tur att vi var duktiga idag (skrev svar på instuderingsfrågor) och att jag haft mina ljusglimtar, speciellt igår:
- (Tittar mig i spegeln, fixar till mina två luvor och uttrycker mig med svengelska): "Jag har dubbel-love!"
- "Jag skulle vilja kunna falla handlöst, men ändå ta emot mig." 
 
En uppmuntrande låt som jag nynnat på idag passar ju in fint nu:
 
Vi är inte så bra på att ta hoppkort alla gånger, men vi kan trösta oss med att vi är bra på mycket annat. Tack för i helgen Sandra!