Jonas och jag tittade på en skotercross-tävling denna lördag. Trots de få, men ack så hemska, plusgraderna, så frös jag ändå om mina tår och händer så att det gjorde ont. Efter timmarna utomhus bestod dagen av TV-tittande och mys med Jonas och hans familj. Nu finns det inga spår av kyla i kroppen! 
Mitt på dagen kom grannarna över på annandagsfika hos oss. Mysigt som vanligt!
 
Imorgon får jag träffa Cicci och Amelia, vilket är efterlängtat. Alldeles för länge sedan som vi träffades alla tre. Efter det kör jag vidare till Storuman, hem till familjen Lindberg. Det var för länge sedan som jag träffade alla i den familjen också. Blir en massa fina möten imorgon!
 
Min julafton firades hemma i Granträskliden. På morgonen åt vi (familjen) gröt och skrapade trisslotter (jag vann 60 kr, wiho!). Efter det tittade vi på julkalendern och lite annat smått och gott på TV:n. Mitt på dagen fikade vi och gjorde oss julfina. Efter att ha tittat på "Kalle" gick vi över till farmor och farfar, där även Ann-Sofie, Anders och Madeleine befann sig. Eftermiddagen och kvällen bestod sedan av en massa mat, prat, fika och julklappar. Tomten kom till och med och delade ut alla julklappar till oss, vilken grej!
 
Sandras hemgjorda biskvier. Den stora är mandelfri, och därmed min!
Taggad. 
Det blev en hel del paket!