Det svider i mitt hjärta medan snön sakta smälter bort ute i det dystra mörkret. Skulle gärna vakna upp imorgon och se träd som är fulla av snö när jag tittar ut genom fönstret. Det ska inte töa i februari, inte så här mycket i alla fall. Tack och lov ska det, enligt vädret, bli några minusgrader igen.
 
Nog om vädret, här nedanför får ni se en väldigt fin bricka som jag fick av mamma och pappa på alla hjärtans dag.
 
I belong with you, you belong with me, you're my sweetheart.
- The Lumineers: Ho Hey.
 
Ansåg att det saknades en bokstav på flingpaketet, så jag skrev dit en. Kan ju inte vara annat än bra att äta hjärnflingor på morgonen innan man går iväg till universitetet. Jag känner verkligen hur min hjärna växer när jag sitter där alldeles nyvaken och skopar i mig flingorna. Eller ja, i min fantasi i alla fall.
 
 
Är allmänt nöjd med tillvaron idag, trots att jag har lite ont i halsen. Har haft det väldigt lugnt på pluggfronten den senaste tiden, så jag tycker inte att det känns jobbigt att sätta mig och läsa inför morgondagens seminarium. Känns bara intressant! Bäst att ta vara på lugnet medan det varar, för jag har hört att de två sista kurserna innan sommaren (engelska och matematik) kommer bli mer krävande.
 
Jag vill hemhem och köra skoter..