Jag och Paulina kommer snart lämna vårt älskade Haga och flytta till Ålidhem, närmare bestämt till Historiegränd 16 B. Eftersom vi hyr vår nuvarande lägenhet i andrahand har vi bara ett hyreskontrakt fram tills sista mars, så då kan vi inte bo kvar längre. Oturligt nog måste vi betala dubbla hyror i två månader i och med att vi får flytta in i den nya lägenheten redan den 1 februari. Bara att bita i det sura äpplet och vara glad för att vi fått en lägenhet överhuvudtaget. Tror att detta kommer bli super! Nu har vi ju dessutom gott om tid på oss att flytta.
 
Förresten, det är en trea vi ska flytta in i, så nu får båda ett eget rum!
 
 
Dagens väder har varit allt annat än uppmuntrande. Visst, jag gillar snö, men inte när det vräker ner blötsnö som piskar mig i ansiktet. Det ska inte vara plusgrader i januari, då fryser jag nästan hellre näsan av mig.
 
Som ett försök till att förtränga sanningen om vädret delar jag med mig av två bilder jag tog förra veckan. Solnedgång i Granträskliden ♥
 
 
Tänkte att jag skulle visa tårtan jag åt i fredags. Jag och mamma bakade tårtbottnen, jag gjorde fyllningen (blåbärsmousse och marzansås) och Sandra fixade dekorationen. Vi var alltså tre personer som hjälptes åt och det resulterade i en väldigt god och fin tårta!
 
Det som ser ut som marsipan är i själva verket sockerpasta, så en allergiker som jag kan äta det!