Sådärja, nu har jag packat alldeles för mycket inför Lappis. Kommer väl inte ens använda hälften av kläderna jag har med mig, som vanligt. Man vet ju inte hur vädret kommer vara i förväg, så man "måste" ju gardera sig! 
 
Tror att kvällen kommer bli riktigt trevlig! 
 
 
Lill-Renne har blivit städad ordentligt på insidan idag. Inte så roligt att sysselsätta sig med det på en lördag, men efteråt känns det bra för både mig och bilen. 
 
Snart ska jag göra en blåbär- och hallonpaj som jag och föräldrarna ska äta upp. Innan vi äter den har jag tänkt hinna med att handtvätta några saker och påbörja packningen inför Lappis. Imorgon drar det igång!
 
 
När jag kom hem från jobbet firade jag min lediga helg som väntar med att ta på mig en enkel klänning och sätta mig på ett av mina favoritställen med en milkshake i handen. En milkshake med O'boy och maränger. Underbara lugn. Känns behövligt att vara ledig och sova ut ordentligt innan Lappis börjar på söndagkväll, för då är det pendlande mellan jobb och Lappis i en vecka som gäller. På torsdagen och fredagen är jag däremot ledig. 
 
Ha en fin helg!
 
Feel the energy deep inside your system 
And leave this world behind
- Swedish House Mafia, feat. Lune: Leave the world behind.