Med väder bättre än man kunnat önska och fint sällskap blev påskaftonen fantastiskt bra. Gömda påskägg, tolkning bakom skotrar, fika, prat och "framtinade" fräknar; inte undra på att alla var totalt slutkörda på kvällen. Riktigt mysigt att ett ganska stort gäng samlades vid Granträsksjön! På eftermiddagen/kvällen fortsatte trevligheterna hemma hos oss där familjen Holmberg och Hans blev bjudna på middag och fika.
 
 
Jag tycker om påsken och dess värmande sol.
 
När jag körde hem från Storuman mötte jag många bilar som körde mot fjällen med släpvagnar och fullpackade bilar. Själv är jag däremot hemhemma under påsken och tar vara på naturen som finns här i trakterna. När man bor som vi så behövs det, enligt mig, ingen längre resa för att fira påsken med utomhusaktiviteter. I min värld är påsken fylld av mysiga inslag!
 
Idag körde vi skoter till Vänjaurträsk på förmiddagen och fikade sedan vid sjön. Imorgon kommer mina tre minsta kusiner för att ha roligt med oss under påskaftonen. 
 
 
Sitter nu hemma hos mina föräldrar och därmed var min och Jonas "turné" över. Dagarna i Storuman spenderades med trevliga människor, små utflykter, spel och film.
 
Min påsk kommer nu bestå av det den brukar bestå av, nämligen skoter, släkt och mysiga stunder vid sjön.