Idag var det en sån där dag då jag ville ha en uggla runt halsen och löv hängandes i öronen. Kan hända att jag blev lika klok som en uggla på grund av halsbandet, eller så var allt precis som vanligt med ljusglimtar och förvirring om vartannat. Ja, allt var nog bara som vanligt. 
 
Hur som helst, jag lärde mig en hel del idag inför tentan, och imorgon väntar sista pluggpasset tillsammans med tjejerna.
 
Det skrivs tenta i matematik på måndag, så min vecka består av plugg, både med tjejerna och enskilt. Paniken sprider sig faktiskt lite i kroppen när jag tänker på att det är onsdag idag, vilket betyder att det är fem dagar kvar tills måndag. Bara att sätta sig och nöta, nöta, nöta. 
 
För att få med något gulligt i detta inlägg lägger jag ut två bilder på Missan som togs när jag var hemhemma. Gullig till tusen. 
 
Vem hade anat detta? Jag undvek det så länge, och sa gång på gång till dem som frågade att "nej, jag har inte det, och har inte tänkt skaffa det heller." Jag hade klarat av att undvika det längre, men det var dags att lägga ner "stridsyxan". Jag vill trots allt titta på bilder som vänner och bekanta lägger ut där.  
 
MINA DAMER OCH HERRAR, IDAG SKAFFADE JAG INSTAGRAM.