Upptäckte en fläck/rand i lite utstickande skepnad på mitt ena öga idag. Blev orolig och hörde av mig till mamma, Sofia och Jonas för att få råd. De visste förstås inte vad det var, men tillsammans kom vi fram till att jag skulle ringa till sjukvårdsrådgivningen för att höra om det var något akut, eller om det kunde vänta tills på onsdag då jag har min läkartid. Den trevliga kvinnan i telefonen sa att jag kunde vänta tills på onsdag, så länge jag inte börjar se dåligt eller får ont. 
 
Är förresten inne på min 15:e dag utan smink, vilket är en stor grej för mig som i vanliga fall använder det när jag är bland folk (inte jämt förstås). Hade i princip inte fungerat att använda det nu i och med att jag smörjer in mig med hudkräm några gånger per dag och har små sår runt ögonen. Bäst att göra det jag kan för att få ett slut på detta elände. Vill man BLI fin, får man lida pin. 
 
Mina fantastiska rynkor i pannan, som uppstår när jag höjer ögonbrynen, bjuder jag på. Påsen under ögat också för den delen. 
På onsdag kör jag och Lill-Renne (som ska få byta till vinterdäck) hem till skogen. Längtar. Kommer vara helt ledig fram tills måndagen, för nästa kurs börjar inte förrän då. Det är alltså ett ypperligt tillfälle att spendera tid hemhemma och bara gå runt och absorbera energi.
 
Tills dess består mina dagar av: Plugg, tenta, grillning med tjejerna och läkarbesök. 
 
Behövde eftermiddagsfika efter att ha stirrat på datorn i några timmar. Tror det var det som gjorde att jag orkade skriva klart uppgiften innan middagen.
 
Nu väntar tentaplugg, och vem vet, det kanske slinker ner en cupcake till innan dagen är slut. Jag har ju trots allt kvar några muffins och lite frosting!