Några tavelramar från mitt sovrum förvandlas från träfärgade till svarta och vita. De vita behöver ett lager till med färg, och sedan får jag se om jag dekorerar dem på något mer sätt. 
 
Ramarna har jag fått av mamma och pappa, som tidigare ärvt dem.
 
 
Det är fullständigt kaos i mitt sovrum i lägenheten. Kommer ta hela helgen för mig att bestämma hur jag ska ha det! Måste ju sålla bort en del grejer i och med att jag har för många. Det är inte lätt när man inbillar sig att det är svårt. 
 
Jag har umgåtts med Jonas i en vecka, och nog har det varit en fin vecka alltid! Helgen spenderade vi i Granträskliden tillsammans med mina föräldrar. Vi underhöll oss bland annat med att tvätta och vaxa Lill-Renne och gå på gudstjänst. Från söndagskvällen och fram till idag har vi varit i Storuman hos Jonas föräldrar och lillasyster Lina. Jonas fixade med sin skoter, jag målade på ett litet skåp och vi gick upp på berget i Forsvik tillsammans med Lina. Mer hann vi förstås också göra, och sedan brummade jag hem själv idag (eller själv var jag förstås inte hela vägen, för jag plockade upp Paulina i Gunnarn).
 
Det blev ett fint avslut på sommarlovet, och nu är jag redo för att återgå till Umeå-livet. Imorgonbitti bär det iväg!