Nu är helgen kommen, och jag välkomnar den med öppna armar! Om en stund sitter jag på bussen på väg mot Lycksele. Känns skönt att sitta två timmar i en buss och ladda batterierna inför helgens bravader. 
 
Så här såg min uppladdningsfrukost ut imorse:
Denna kväll blev det semlor och kaffe hemma hos Rebecka och Rakel. Vi var sju personer runt ett soffbord som pratade om både det ena och det andra. Verkligen jättemysigt och gott! 
 
Imorgon blir det först en heldag på skolan, och på eftermiddagen åker jag iväg till Lycksele. Duvan Cup äger rum i helgen, så det blir att umgås med goda vänner och titta på innebandy. 
 
Har "plöjt" mig igenom i princip hela boken "Mathematics for elementary teachers" nu. De två sista kapitlen, som vi ska ha tenta på om mindre än två veckor, är lästa. När matematikkursen är över kommer jag aldrig behöva denna stora bok igen. Tack och lov. Den har följt mig genom tre matematikkurser (i den första kursen var den inte nödvändig att ha) och bidragit med både förvirring och aha-upplevelser.
 
Det är dock inte tack och hej med den än, för jag måste ju repetera inför tentan. Det trevliga är att jag läst allt en gång, och därmed inte behöver stöta på något nytt här framöver. Seger.    
 
 
Fick hem en ny bok i veckan dessutom. Ska läsa den inför ett seminarium, så jag föredrar att ha den i bokform. Den finns nämligen tillgänglig för mig att läsa på datorn också.