Det är sista dagen i mars för detta år. Det känns som minst sista dagen i april eller något liknande. Jag har börjat äta allergimedicin för att klara mig undan pollenallergins påverkan, och blickar framåt mot den sista delen av denna vårtermin. Nu har vi påbörjat svenska, kurs 3, och tillsammans med specialpedagogikkursen (inriktad på svenska) blir det en vår fylld med det intressanta ämnet svenska. 
 
A, is for all that You've done for me.
Being with You is the only place I wanna be.
Seeing You is the only thing I wanna see.
'Cause loving You is easy.

One, 'cause You're the only one for me.
Two is You and I, and I hope You agree.
Three is for the words that You're makin' me speak.
I love You, it so easy.
- Chris August: Loving you is easy. 
Köpte nya gardiner igår, och nu hänger de på sin plats i mitt sovrum. Ville ha lite vårigare gardiner som släpper igenom mer ljus, och som har en gnutta färg. Det blev visserligen vita igen, men dessa har söta gröna prickar på sig! 
 
Det är verkligen mysigt och energigivande att göra frukosten lite extra speciell. Att dricka smoothie på morgonen är en sådan där speciell grej för mig, för det orkar jag inte unna mig morgnar då jag har begränsat med tid. Imorse blev det en banan-, mango- och apelsinsmoothie tillsammans med ett glas apelsinjuice och en macka. Jag åt i lugn och ro, och tittade på nyhetsmorgon samtidigt. 
 
Har fått umgås med Rakel under dagen (vi försökte ta ikapp en massa missat prat), och har varit på ett kvällsmöte på konferensen Fire. Tack och hej till denna lördag!