I torsdags fyndade jag två saker på loppis: en marmeladburk och en tekopp. Marmeladburken står i mitt sovrumsfönster för stunden, men kommer kanske få vara på ett mer passande ställe i framtiden (i ett kök). Tekoppen har hamnat på ett litet skåp, med en kaktus i sig. Kanske var lite opassande att jag köpte en tekopp till mig själv där det står "mor", men jag tyckte att den var så söt. Jag kan ju spara den till framtiden, eller tänka på min egen mor när jag ser/använder den. Möjligheterna är oändliga!
 
Tavlan hade jag i mitt sovrum när jag var liten, och nu har den fått komma fram igen. Hittade den undangömd i förrådet, och det kunde jag inte gå med på längre!
 
Naturen är oförklarligt vacker i alla dess skepnader, och sommarkvällar är inget undantag. Lugnet, det fina ljuset, den låga solen och de långa skuggorna. Allt blir stilla, för att samla krafter inför en ny dag. 
 
Går inte att bli annat än lycklig av Guds fina skapelse. Varje liten detalj är så genomtänkt, och allt smälter samman i en fantastisk helhet. 
 
Imorse slog jag på stort och kokade rabarber- och jordgubbssylt. Hittade receptet HÄR och tänkte att jag kunde passa på att prova nu när rabarbern växer ute i trädgården (vilken tur att farmor och farfar har massor av rabarber). Fyra burkar blev det, och den ena tog jag med mig till Smyrna i Knaften där det var biståndsdag. Det såldes lite allt möjligt där, allt från loppisgrejer till hamburgare, och pengarna gick till projektet Barnens räddningsark i Bolivia.
 
Har smakat sylten nu ikväll, och enligt mig är den väldigt god!
 
Haha, "hatten" på den ena burken har lite konstig form, men den är charmig ändå!
Denna burk fick säljas för en god sak.