Det är dagen före första advent, och jag försöker få till julmyset i mitt sovrum och i övriga lägenheten. Det är soligt och frostigt ute, vilket gör det svårt att vara annat än glad. Nu väntar dagar/kvällar med tända ljus, pyssel, julklappsinslagning, glögg och förväntan. En hel del plugg kommer det förstås bli innan jul också, men det kommer gå finemang det med. En riktig julstämning råder bot på det mesta.
 
Trevlig lördag till er!
 
 
Tiden går fort hörrni, men vad gör väl det när det finns så mycket fint att se fram emot? Adventshelger, julafton, nyår, snö (jag har bestämt att det ska vräka ner snö här framöver), Jonas flyttar närmare Umeå, födelsedag osv. Fantastiskt, det är vad det är!
 
Nu ska jag fluffa till kuddarna i sängen, sätta/lägga mig riktigt bekvämt och läsa om förskoleklassens didaktik. Psst, man kan säga att min helg redan har börjat, för jag har självstudietid imorgon! Hurra!
Satt och skrev tenta mellan kl. 9.00 och 13.00 idag, och när det var gjort kunde jag lägga ännu en kurs bakom mig. Imorgon börjar KUL 2 (kunskap, undervisning och lärande), vilket känns... Kul! Ska bli skönt att påbörja en ny kurs, för den föregående blev så långdragen i och med att VFU:n ägde rum mitt i allt. 
 
Köpte ett par julgardiner och en adventsljusstake till köket idag, och känner mig allmänt helnöjd. Är så taggad på att julpynta!
 
I brist på annat får ni ta er en titt på en selfie från helgen.