Åh, vilken fin torsdag. Det hela började med en skinande sol och ett glatt humör. Under förmiddagen gick jag runt på stan för att påbörja spaningen efter julklappar. Mitt mål var att få lite koll på vad som finns i de olika affärerna, och som bonus kom jag hem med en julklapp. Efter lunchen gick jag till caféet i närheten av där jag bor, och förverkligade min dröm om att plugga för mig själv på ett café. Det blev både en kaffekopp och ett vaniljhjärta, för det var ju trots allt en speciell stund. På riktigt alltså, det var väldigt mysigt. 
 
Trevligheterna tar inte slut där, utan ikväll kommer Sofia hit för lite kvällsmys!
 
Några blandade mobilbilder från dagen: 
 
Denna bild säger mig väldigt mycket. Den togs förra hösten när mitt ansikte kliade och torkade ut, efter en vår och sommar då både ögonen och huden fått kämpa. På hösten sa tillslut en läkare att jag hade en hudsjukdom, och efter att jag ätit antibiotika i två månader var problemen borta. När det närmade sig vår i år skrev jag det HÄR inlägget om min rädsla inför att möta samma problematiska årstider igen. Det var ju mest troligt en allergi mot pollen som hade attackerat mig under våren och orsakat alla problem från början. Jag vill så här i efterhand meddela att jag tog mig igenom våren och sommaren utan problem, och mår bra även nu i höst. Det tycktes hjälpa att äta allergimedicin innan pollensäsongen drog igång. Jag märkte förstås av att det var mycket pollen i luften där ett tag, men det blev inte mer än snuva, trötthet och pyttelite "gisch" i ögonen. När den värsta perioden var över märkte jag ingenting, och det blev inga efterföljande symptom. Jag är så otroligt tacksam över att jag slapp gå igenom samma sak igen, och kommer se till att medicinera mig de kommande åren också. Det är helt enkelt det jag måste göra för att må bra. 
En längtan efter att julpynta har kommit över mig. Jag har min sista lektion innan julafton den 19:e december, så det känns ju faktiskt värt att göra julfint i lägenheten detta år. Jag vill fynda lite billigt julpynt och göra det alldeles jättemysigt, och pynta med sådant jag har sedan förut förstås. Det är dock ett tag kvar tills första adventshelgen (min obligatoriska pyntar-helg), men längta kan man ju alltid göra. 
 
Tills dess har jag och Paulina en höstig blomma på köksbordet, som vi köpte för en billig peng på Ica. Höstmys!