Att gå upp på morgonen tillsammans med de första solstrålarna är mysigt. Läste att det var soluppgång kl. 06.44 i Umeå imorse, så jag gick upp bara 11 minuter efter. Snart kommer dock solen vara så sömnig på mornarna att jag går upp före, men det går det också!
 
Idag har jag strosat omkring med halsbandet som Jonas gav mig i 20-årspresent, och i övrigt har det varit en sådan där fin dag full av energi.
 
 
Nu är den fina helgen i princip slut. Tack alla inblandade för att ni gjorde den fullständigt jättebra! Min Jonas sitter på en buss på väg mot Luleå, och jag sitter i Umeå och laddar upp inför den kommande veckan. Ett nytt moment i kursen ska inledas imorgon, och om allt går som planerat åker jag till Jonas i Luleå på torsdag. Blir en kortare väntan på att få vara med honom denna gång. Jag har inget schemalagt nu på fredag, så då passar det ju utmärkt att åka iväg!
 
Veckorna 42, 43, 45 och 46 har jag praktik i Lycksele (på Södermalmsskolan), så nästnästa helg beger jag mig hemhem och lever livet där ett tag. 
Vilken fin helg alltså. Igår umgicks jag och Jonas först med Lina, och sedan kom det tre sköningar och spelade spel/pratade med oss på kvällen. Idag har vi varit på stan med Lina och Sofia, med målet att fika och hitta en vinterjacka till mig. Kan erkänna att jag utöver det köpte två tröjor också. Ikväll är det ungdomssamling som gäller!
 
Glad lördag på er!