Efter ett litet uppehåll har nu suget efter att fotografera kommit tillbaka (om det nu inte bara är något tillfälligt). Jag och Sofia gick därför ut på en fotopromenad imorse i det fina vädret. Jag testade lite olika inställningar på kameran, men har långt kvar innan jag lärt mig att använda alla finesser. Får väl se till att öva lite medan inspirationen finns!
 
Om ett tag kommer Jonas körande och hämtar upp mig, Lina och Filip. Vi ska nämligen njuta av den stundande långhelgen i Storuman.
 
Trevlig Valborgsmässoafton på er! 
 
En vecka senare fick jag äntligen ta bort de smått irriterande stygnen ur munnen. Visdomstanden är borta, och det ser ut att ha läkt ihop som det ska. Har varit en ganska dryg vecka med svullnad, lite värk och problem med att äta. Såg ut som en hamster där ett tag. Jag, som inte är känd för att äta särskilt snabbt, har ätit ännu långsammare än vanligt. Inte lätt att äta snabbt när man knappt kan gapa, och endast får tugga på ena sidan av munnen. 
 
Nu är min högra visdomstand ett minne blott i alla fall, och det hela har ju trots allt gått bra. Nu ska det bara läka till sig lite till så är jag som ny!
 
Dagens kaffestund. 
 
Idag tar jag på mig min nya tröja och spenderar eftermiddagen på universitetet. Känns som om jag inte varit där på evigheter, fastän jag var där senast i fredags. Vi ska inleda ett nytt moment i kursen idag (geografi), vilket jag känner mig peppad inför. Jag kommer med all säkerhet inte vara lika peppad när jag sitter och pluggar inför tentan, men det är ett senare problem.