Det händer inte ofta, men denna helg kommer jag faktiskt hålla till hemma i Umeå! Efter en hel drös med helger då både jag och Jonas rest hit och dit kände båda två att vi ville hålla oss hemma, var och en på sitt ställe. I och med att jag är i Umeå så sällan brukar det sluta med att jag bokar upp mig och träffar personer som jag träffar för sällan, och så är det även denna gång. Redan till middag idag kommer jag få hälsa på hemma hos Rakel och William, och imorgon ska jag umgås med Lina och Filip. Däremellan får jag tid till att fixa och trixa för mig själv i lägenheten, med både viktiga och mindre viktiga saker. 
 
Trevlig helg!
 
Lagom till att skid-VM visades på TV:n idag hade jag kommit hem och gjort mig en kopp varm choklad. Har man pratat om kemi från kl. 8.30 till 13.00 är man värd en liten paus. Det var verkligen inte fy skam att få se en svensk vinna ännu ett VM-guld, wiho!
 
 
Häromkring läser vi (jag och Paulina) för fullt i en bok som heter Barn och naturvetenskap. Den ska vara utläst och sammanfattad tills på fredag, så jag vet i alla fall vad jag kommer göra resten av veckan. Turligt nog är boken intressant, och med en filt på benen blir ju det hela mycket mysigare!