Jag har några bilder till från helgen som jag kan visa, både från våra utevistelser och min födelsedagstårta. Att köra skoter på dagen och äta tårta på kvällen visar sig vara ett vinnande koncept! Kanske borde köra på det lite oftare? Skämt å sido, det var en riktigt bra födelsedagshelg, vilket även framkom i föregående inlägg. 
 
Lördagsäventyr.  
Tårtan innehöll chokladfluff och hallonmousse. 
Min födelsedag bjöd på riktigt fint väder!
Lycka. Ren och skär lycka är vad jag känner. Förra helgen, närmare bestämt den 17:e januari, friade Jonas uppe på Utsikten i Storuman. Nu är det så bestämt som det kan bli: det ska vara jag och Jonas idag, imorgon och resten av framtiden. Eller ja, det blir ju förstås ännu mer bestämt när vi gift oss, vilket blir inom en snar framtid. Vi beställde förlovningsringarna tillsammans direkt efter frieriet och fick dem i fredags. Dessvärre var min ring i trångaste laget, men det har åtgärdats nu. I samband med min födelsedagshelg blev det förlovningsfirande med min familj och lite släkt också. Vilken toppenhelg!
 
Jag kan inte sluta titta på guldringen som sitter på mitt ringfinger på vänsterhanden. På samma sätt kan jag inte sluta titta på guldringen som sitter på Jonas ringfinger, på hans vänsterhand, när jag är med honom. Han är min, och jag är hans. Jag älskar dig Jonas!
 
Den obligatoriska hand-bilden.
Tack kära familj!
Det har varit en sådan där riktigt bra dag för mig idag. På universitetet gjorde jag och en klasskamrat en popup-bok utifrån Guldlock och de tre björnarna, vilket förstås var roligt och inspirerande. I eftermiddag har jag sedan hunnit gå på en liten promenad, druckit kaffe ur en blommig kaffekopp och läst ut en kursbok vid namn Teknikdidaktik. Jag har rent utav gjort klart mitt plugg-mål för dagen, vilket innebär att jag utan press kan göra lite extra och känna mig lugn nästa vecka. Bäst av allt är att det är fredag imorgon, och då kör jag hem till GTL (förkortning på Granträskliden som Jonas fått mig att börja säga). Det kommer bli en helg fylld av familj, Jonas och släkt, för på söndag blir jag hela 22 år!