I torsdags körde jag, Jonas, Sandra och Simon till Sundsvall över dagen. Vi hade en del grejer vi planerat att köpa in till bröllopet på IKEA och utöver det köpte vi liten smått och gott. Jag och Jonas köpte bl.a. en kökslampa och ett sorts rullbord. Det blev en väldigt lyckad dag! 
 
Nu är det mindre än en vecka kvar till Sandra och Simons bröllop, och det känns verkligen jättespännande och roligt! 
 
Den 12 juli hade vi möhippa för Sandra. Vi var ett gäng på sammanlagt åtta personer som utmanade Sandra (och stundvis oss själva) under en dag. Eftersom Sandra är en riktig skogstjej så fick det bli ett skogstema med lite olika aktiviteter. Allting började i Ekorrsele hos Forsknäckarna, där Sandra (och Anna, Madeleine och jag) gick en höghöjdsbana. Det är en hinderbana på hög höjd helt enkelt. Därefter kastade sig Sandra "utför ett stup" i något som kallas "Jättegunga". Jag är riktigt imponerad över att hon vågade! Vidare åt vi lunch runt en eld, och Sandra fick prova på att använda tennstål. Efter det körde vi till en skjutbana och sköt lerduva, vilket den blivande bruden visade sig vara en hejare på! Aktiviteterna tog inte slut där, utan vi fortsatte inne i Lycksele centrum med rullskidor och litet Vasalopp, varpå vi köpte oss en glass och kastade pil på piltavla. Dagen avslutades med middag på Golden Bar och spel/myskväll hemma hos Sandra
 
Det blev en riktigt lyckad och rolig dag!
 
På besök hos Forsknäckarna.
Höghöjdsbana.
Sandra slängde sig ut i "jättegungan". Modigt!
Lunch. Surved + tennstål = inte så lätt att få upp en eld.
Lerduveskytte.
Hela möhippe-gänget.
Rullskidor inne i centrum. Ett litet Vasalopp!
Band en segerkrans på torget.
Segerkransen hamnade på huvudet! Bra jobbat Sandra!
Här har det inte varit någon aktivitet på ett tag, men så kan det bli! Sedan jag skrev sist har jag hunnit vara på Lappis, fixat hemma i skogen, haft möhippa för Sandra, grejat i Storuman och snorat. Ja, jag har gått runt och snorat i snart tre veckor, både p.g.a. allergi och förkylning. Börjar bli riktigt irriterande. 
 
Visar ett hopplock av bilder nu, och framöver kommer bilder från Sandras möhippa och Julia och Gustafs bröllop (som var i juni). Stay tuned!
 
Tvättade bilar på brandstationen med grabbarna.
Barnmöte på Lappis. 
Söndagsgudstjänst på Lappis med barnkör. 
Jonas och jag utklädda till änglar på ett barnmöte.