De senaste två veckorna har jag och Jonas bockat av mycket på vår bröllopschecklista. Sång och musik under vigseln, vad vi ska ha för tårta, färgtema, samtal hit och dit och mycket mer därtill. En del belsut tar längre tid att fatta än andra, men det måste ju få ta den tid det tar (så länge vi hinner klart innan slutet av augusti). Allt är under kontroll vad gäller bröllopsplaneringen, så fokus läggs nu på Sandra och Simons bröllop under juli. Wiho!
 
I helgen är jag och Jonas på olika platser i Västerbotten, men redan imorgonkväll ses vi igen. Imorgon börjar nämligen årets Lappis! Förutom att tvätta kläder, packa och fixa lite hemma hos mamma och pappa kommer jag dra iväg in till stan i eftermiddag. Först och främst ska jag träffa en kompis som cyklat från Smygehuk upp till Lycksele (hon ska cykla ända till Treriksröset). Hon gick i samma klass som mig de första ett och ett halvt åren av lärarutbildningen, och nu är det drygt ett år sedan vi träffades sist. Efter det ska jag på kombinerat 20-års- och förlovningskalas. Cicci fyllde nämligen 20 år igår, och för en kort tid sedan förlovade sig Cicci och Linus. Stort grattis till er och mängder av kramar och lyckönskningar! ♥
 
Jonas och jag på bröllopet förra helgen ♥ 
Idag fyller både Jonas och hans pappa år, så det blev dubbelkalas! Jonas, den spjuvern, är nu 24 år. Det här var faktiskt första gången som jag fick gratta Jonas ordentligt, för de andra åren har han varit i Mellansel när han fyllt år (och jag i Lyckseletrakten). 
 
Det har i alla fall varit en fin dag, och imorgon drar jag och Jonas till Husbondliden för att hjälpa till med att få ordning i Lappis-köket!