Nu tar jag minsann påsklov. Jag har egentligen lektion imorgon också, men jag och Sandra ska till Piteå för att titta på sådana där långa och vita klädesplagg, så jag tar ledigt en dag tidigare. När vi är klara där kommer jag följa med Sandra till kära inlandet och vara hos mamma och pappa tills på onsdag. På onsdag kommer nämligen Jonas och hämtar upp mig, och vi beger oss till Storuman. Vi stannar i Storuman tills på lördagmorgon, och spenderar sedan resterande dagar av påsken i Granträskliden
 
Kommer bli en fin påsk!
 
Köpte mig en ny t-shirt i helgen. Älskar mönstret!
Denna dag inleddes med en morgonpromenad med syster Sofia, och avslutades med att titta på "Familjen annorlunda" med Paulina. Jag fick många olika saker gjorda mellan promenaden och TV-tittandet, så dagen har känts väldigt lång. Nu är det dock snart dags för mig att sova, och imorgon är det äntligen fredag. Jonas kommer till Umeå, och en mysig helg står på schemat!
 
Med grädde kvar från gårdagens våffel-ätande gjorde jag mig lite bär-grädde, och åt det till en banankaka. 
Har precis ätit ett gäng våfflor, och känner mig alldeles nöjd och belåten. Det är ju faktiskt våffeldagen idag. Dagen till ära påbörjade vi en ny kurs, nämligen Samhällsorientering. Ännu en gång kommer vi ha ett luftigt schema, vilket är väldigt välkommet nu när våren nalkas. Då kan jag flänga hit och dit utan hejd.  
 
God kväll på er!