Stort grattis till världens bästa Jonas som tagit examen! Eller ja, du blir i alla fall färdig när ansökan om examen är inskickad. Efter fem år av studier är du nu civilingenjör i maskinteknik. Sjukt bra jobbat!
 
I torsdags kom som sagt Jonas till Umeå, och sedan drog vi (jag, Jonas och Lina) upp till Luleå. När vi kom fram till stugan, som vi skulle bo i över natten, möttes vi av föräldrarna Lindberg som kommit fram före. De hade dukat till fest, så vi firade Jonas en dag i förväg. Det var en riktigt mysig och fräsch stuga vi bodde i måste jag få påpeka! Tidigt nästa morgon gick vi upp, gjorde oss i ordning och packade ihop våra grejer. Klockan 8.00 skulle vi nämligen vara på plats på Luleå Universitet. Under dagen lyssnade vi på ett gäng presentationer av examensarbeten (bland annat Jonas förstås), fikade och åt lunch. Jag, Jonas och Lina åt middag i Luleå innan vi körde tillbaka till Umeå, och Jonas stannade kvar i Umeå tills idag.
 
Under helgen har vi umgåtts med min familj som var i Umeå igår, varit på Station 1930, spelat spel, varit på gudstjänst, bakat och firat Jonas. Det blev en riktigt bra helg! 
 
Föräldrarna Lindberg hade dukat upp ett riktigt festbord med smörgåstårta när vi kom fram.
Jag och Lina var ju förstås tvugna att gå ut och fotografera lite!
Jonas fick presenter!
Bakom kulisserna under fotograferingen.
Snacka om att jag har en stilig blivande man!
Här är gänget som presenterade sina examensarbeten under dagen, civilingenjörer med lite olika inriktningar.
 
Idag har det varit, och är fortfarande, en sådan där dag då flera olika saker ska göras. Flera småsaker som slås ihop och blir till något stort. I förmiddags satt jag på universitetet för att få några timmar effektiv pluggtid, och resten av dagen har jag betat av småsak efter småsak från "att göra-listan" i mitt huvud. Ska ta och fortsätta med de sista punkterna i listan nu! 
 
Imorgon drar jag iväg på äventyr till Luleå. På fredag är det nämligen en stor dag för min kära Jonas. Efter fem år av studier blir han nu en civilingenjör i maskinteknik, och jag ska tillsammans med föräldrarna Lindberg och Lina vara med på hans slutpresentation. Heja Jonas! 
Jag tycker att det är så roligt att titta runt på Pinterest och inspireras av fina bilder och idéer. Drömma sig bort en stund. Just nu har jag några mappar med bröllopsinspiration av olika slag som fylls på allt eftersom. Jag går ju förstås inte runt och tror att jag kan förverkliga allt på bilderna, om ens något, men det är ju kul att titta ändå!
 
Bilder från Pinterest.