1:a adventshelgen spenderar jag och Jonas i Storuman tillsammans med hela familjen Lindberg. Jag sitter just nu och smaskar på en lussekatt och lyssnar på julmusik. Mysigt. Planerar även inför julpyntet som ska fram till veckan. I vanliga fall pyntar jag alltid denna helg, men i år får det bli lite senare. Jag har dock hunnit byta gardiner i köket och tagit fram adventsljusstaken, så helt "pyntlöst" är det inte när vi kommer hem på söndag igen.
 
Äntligen hörrni, äntligen är advent här!
 
Inspirationsbilder från Pinterest.
Efter en skön sovmorgon, och en trevlig gudstjänst, hade jag och Jonas en fixar-mys-söndag hemma. Jag har bland annat slagit in några julklappar och plockat tallkottar ute på gården. Idag var det en sådan där dag då solen hälsade på, och termometern visade på flera minusgrader. Nog blir man lycklig då man bjuds på sådant väder. Ännu lyckligare blir man av vetskapen att det är alldeles vitt hemhemma. 
 
Helgen är så gott som slut och en ny, och spännande, vecka väntar! 
 
En titt in till köket. 
På köksbordet. Snart blir det juldekorationer istället!
Snygga mannen sitter inne på kontoret.
Sovrumsfönstret.
Fönster i "det fjärde rummet".
 
Med en snuva som gjort att jag mest bara suttit och gapat hela kvällen tackar jag för denna måndag. Det är fyra dagar kvar av skolveckan och jag känner mig, trots förkylningen, redo att ta tillvara på dem. Febern tycks vara puts väck, vilket är väldigt skönt. Det är sista veckan hos årskurs 1, för de cirka två veckorna jag har kvar ska spenderas i förskoleklass. Det känns lite både och. Sorgligt att lämna klassen och handledaren jag trivs så bra med, men roligt att få en ny utmaning. 
 
Så är läget. Godnatt gott folk!