Godmorgon! Här sitter jag på min färgglada kontorsplats. Gick "all in" på prylar och färger, för då blir jag mer inspirerad till att både plugga och pyssla. Det är verkligen hur skönt som helst att ha ett kontor, där jag och Jonas har skrivbord mot varsin vägg och plats för böcker och pysselgrejer. Skrivbordet, som jag dumt nog inte tog en hel bild på, har varit morfars. Någon annan gång kanske jag visar fler bilder från vårt kontor!
 
Ha en fin dag!
 
I ett av våra rum har vi mest bara myskvällar. Det kan handla om att koppla av efter en händelserk dag, eller fira att det är helg. Det är förstås vårt kära vardagsrum jag talar om. Trämöbler, grå/svart och koppardetaljer kan sägas vara det genomgående temat i rummet. Med tre stora fönster blir det väldigt ljust i rummet på dagarna, vilket är uppskattat nu när det bara blir mörkare och mörkare ute. Vi har en öppen spis som vi får använda, och en balkong som blir extra uppskattad till våren/sommaren. Nu behövs bara några tavlor ovanför skänken, och sedan är vi nöjda för stunden (man vill ju alltid fixa och trixa mer med tiden). 
 
En kall och mulen morgon övergick till en solig dag. 
Här är det så lugnt att det rent utav är trist. Jag saknar att blogga, men har inte riktigt fått in det i min vardag denna höst. Får se om det blir bättre framöver, eller om det fortsätter vara ganska långt mellanrum mellan varje inlägg. Lite fler bilder från lägenheten och bröllopet vore ju inte fel, eller hur?
 
Igår och idag har jag haft lektioner på Universitetet i Umeå, så jag sov över hos svägerskorna en natt. Nu är jag dock tillbaka i lugna Bredbyn igen, och tre dagar av egen planering väntar. Eleverna har ju höstlov, vilket gör att jag inte kan vara på skolan. 
 
Tänkte att jag kunde visa ett gäng mobilbilder från de senaste dryga två veckorna. Det är lite blandad kvalitet, med Instagrambilder blandat med andra bilder, men de visar i alla fall lite från några av alla fina dagar som passerat den senaste tiden. 
 
Solig promenad i Bredbyn, 11/10:
En helg hemma i skogen, 17-18/10: 
En dag då förkylningen gjorde att jag stannade hemma, 19/10:
En fin dag med mannen i Örnsköldsvik, 24/10: