Att ta en bild på fem personer samtidigt, varav tre är små barn, är inte det lättaste. Alla tittar åt olika håll, blundar, pratar eller får för sig att gå iväg. Vi lyckades dock få några fina bilder på hela gänget: jag och Jonas, och våra tre brudnäbbar. Lilly (9 år) och Selma (11 år) är mina kusiner och Oliver (2 år) är mitt kusinbarn. Sötisarna. De gjorde ett kanonjobb under vigseln och även under resten av dagen förstås. 
 
Här får ni se tre bilder på gänget: 
 
Oliver delar ut godis. Han är ju bara för charmig!
I söndags var det dags för Ciccis möhippa, så jag och Jonas var i Umeå hela helgen. På söndagsmorgonen dukade vi fram frukost hemma hos Lina och sedan gick vi över till grannhuset för att hämta den blivande bruden. När vi ätit upp frukosten fick Cicci sitt första uppdrag: provsmaka teer och para ihop dem med rätt namn. Hon visade sig vara expert på te, för hon fick alla rätt bara genom att känna dofterna av dem. Vidare fortsatte dagen med uppdrag och vunna ledtrådar. När hon klarat av ett uppdrag fick hon nämligen en ledtråd, som hon inte fick öppna förrän senare under dagen. Bruden fick leta reda på en person, konstruera en pilbåge och skjuta ner en burk med den, göra lunch, spela in en reklamfilm för kottar, klättra klättervägg, äta middag och leta reda på "skatten" utifrån ledtrådarna. Skatten av en låda full med småsaker som en fru kan tänkas behöva. Slutligen hade tjejerna myskväll, förutom jag som begav mig hem till Bredbyn
 
Det blev en riktigt trevlig dag! Tack tjejer!
 
Luktar på te!
Albert var personen hon skulle hitta!
Mot Nydalasjön för nya äventyr!
Cicci träffade burken på första försöket. Helt sjukt bra!
Go-lunch!
Spela in reklamfilm.
Klättrarna! Jag var dessvärre förkyld, så jag avstod från klättringen.
Redo för middag på Vezzo! Vad ni bör veta är att Cicci inte tycker om att ha på sig rosa kläder. Musse Pigg-byxor är inte heller något hon har dagligen ;) 
Bild tagen av Sandra. 
 
Jag skulle vilja visa bilder från bröllopet och från fotograferingen innan, men varken tid eller alla bilder har funnits. Ser fortfarande med spänning fram emot att få se bilderna från fotografen. Kan hända att det blir mycket bilder från en och samma dag här framöver, men det är ju bara för att det är den allra bästa dagen jag varit med om!
 
Två av mina fina vänner har dock lagt ut ett gäng bilder som går att se genom att klicka HÄR, HÄR och HÄR