Kära vänner, nu ska jag berätta något roligt och spännande! Idag hälsade jag på Skorpedskolan för andra gången: en liten byaskola 2 mil från Bredbyn. Där kommer jag befinna mig nästkommande läsår, med start i augusti. Jag ska jobba istället för en kvinna som ska vara mammaledig i ett år. Jag ska ha hand om en förskoleklass med endast fyra elever, vilket jag anser är den perfekta starten som nybliven lärare. Egentligen känner jag mig mest osäker på förskoleklassen av de åldrar jag inriktat mig på i min utbildning (F-3), men jag tror att detta kommer bli jättebra. Allt är inte planerat och bestämt än, men jag kommer även jobba med 1-3:orna några gånger i veckan. För att få ihop tiden kommer jag jobba lite på fritids/förskolan före eller efter skolan också. 
 
Jag ser jättemycket fram emot hösten och tror verkligen att jag kommer trivas på skolan i Skorped. Sedan får vi se var jag hamnar nästa år, men det är ett senare bekymmer. Lärare lär behövas i skolorna här i trakten även nästa år. Ett glädjeskutt på det!
 
Bild från en tidigare vår.  
 
Blir många bilder på köksbordet, men jag tycker om att förändra och sedan fota förändringen. Jonas gav mig blomman och kakorna i burken igår när jag kom hem (plus två vaniljhjärtan som vi ätit upp). Han är snäll han. Inte för att han måste överraska mig med gulliga saker, absolut inte, men jag kan ju inte påstå annat än att det gjorde mig glad. Snart kommer blomman blomma vitt och fint. Många kramar till min Jonas!
Efter gårdagens opponering i Umeå sitter jag ännu en gång hemma och skriver på min uppsats. Jag kan meddela att jag inte blev "sågad" under opponeringen, utan det gick riktigt bra. Dags att finslipa det sista innan inlämning! Lättnaden är ett faktum. 
Bilder från Pinterest.