Förra lördagen, den 6 augusti, gifte sig Paulina och Jakob. Det hela inleddes med en fin vigsel i Stensele kyrka, där brudparet sa sitt "ja" till varandra. Sedan fortsatte festligheterna i en loge i Gunnarn som var pyntad från golv till tak. Oj, så fint de gjort! Kvällen bestod av god mat och underhållning. Själv höll jag ett bildspelstal till bruden och vi i möhippegänget visade upp en film från möhippan. Det var en riktigt bra dag med glädje och kärlek i överflöd. Paulina och Jakob är SÅ fina tillsammans. Grattis ännu en gång!
 
Här kommer några bilder från dagen!
 
 
Tro mig, jag är inte förvånad över att jag inte hunnit med att lägga ut några fler Norge-bilder. Jag tror alltid att jag har massor med ledig tid under sommaren, men i slutändan visar det sig alltid vara fullt upp. Kanske är det lite utav charmen med sommaren; att vi har den där lediga känslan inombords fastän vi har mer att göra än under resten av året? Jag jobbade min sista dag på Ica i onsdags, så nu är jag ledig fram tills torsdag nästa vecka. Då får jag börja jobba med det jag vill jobba med! Känns riktigt spännande. Först nalkas dock bröllop i Stensele kyrka och logen i Gunnarn imorgon. Fina Paulina ska gifta sig med sin Jakob. Så underbart med bröllop! Två veckor lägre fram gifter sig Lina och Filip, vilket förstås också blir alldeles underbart. För att inte tala om hur mysigt det ska bli att bli moster här framöver. HUR MYSIGT ÄR INTE DET?!
 
Blir så glad av att rada upp alla dessa trevliga händelser som väntar. Allt får jag dessutom uppleva med mannen på bilden ovan. Tacksamheten flödar över.