Sitter just nu på bussen från Bredbyn som ska ta mig till Örnsköldsviks centralstation. Därifrån ska jag ta tåget till Umeå. Jag har nämligen en grupphandledningsträff (vi är indelade i grupper inom examensarbetet) i eftermiddag som känns givande att vara med på. Senare i eftermiddag åker jag tillbaka till Örnsköldsvik och ska, tillsammans med Jonas, hälsa på Elin
 
Känner på mig att detta blir en bra dag. Jag har inga problem med att frakta mig fram och tillbaka till Umeå och det ska bli trevligt att träffa några klasskamrater och Elin.  Trevlig torsdag på er! 
 
Gårdagens blodapelsin. Mums! 
Idag kom det fina vädret, vilket för min del innebär lite mer energi och en längtan efter vinterutflykter. Det fick bli en promenad i alla fall. I övrigt vill jag visa upp brickan jag fick av Emma, Lina och Filip i födelsedagspresent och pelargonsticklingen jag försöker hålla vid liv. De fick fotas i samband med eftermiddagskaffet, för att det hela skulle bli lagom uppstyrt. Jag hoppas att jag lyckas med pelargonsticklingen, så att vi får två fina pelargoner här hemma till sommaren.
 
Ha det gott och drick en extra kopp kaffe denna tisdag till ära!
 
Har haft en trevlig helg hemma i skogen. Vädret var dessvärre inte det bästa (om det ändå kunde vara lika fint väder på helgerna som under veckorna), men det går ju att ha trevligt ändå. Vi har kört skoter, fikat i blåsväder och vilat upp oss inomhus. Nu är man sådär härligt mör och trött!