Efter en tid av lugn fick jag mig ett plötsligt uppvaknande igår gällande min pluggsituation. Ni vet, när man plötsligt inser att man inte kommit någon vart på ett tag och måste ta tag i situationen. Nog har jag pluggat, men jag har stampat på ett och samma ställe lite väl länge. Jag tok-sökte därför efter böcker på biblioteket i Örnsköldsvik (på hemsidan) igår och hittade fyra böcker som skulle kunna hjälpa mig vidare. Då jag planerat att besöka förstaklassen jag var hos i höstas idag, för att samla in elevtexter, kunde jag ju svänga förbi på biblioteket också. Dessvärre fick jag veta imorse att en av tre utvalda elever var sjuk, och i och med att jag behöver föräldrarnas tillstånd är det inte så enkelt att bara byta elev. Jag får försöka igen en annan dag. Trots det inställda besöket på skolan körde jag till biblioteket och lånade böcker, och uträttade ett ärende åt Jonas.
 
Hur som helst, resten av dagen ska jag läsa tills ögonen trillar ut. Jag la precis i en högre växel. 
 
Ännu en gång har köksbordet ockuperats av mig. Tycker om att sitta där nu och då. Kan säga att eftermiddagskaffet var extra gott idag!
Buketten jag fick för en tid sedan hade börjat se mindre fin ut, men ett gäng gröna blad och de blommor som fortfarande var fina fick vara kvar. Bra att ta vara på det fina så länge som möjligt!

1 kommentarer

Sandra

10 Feb 2016 18:57

Dags för Jonas att köpa en ny bukett nu då😉 Är ju Alla hjärtans dag till helgen😋

Svar: Vi köpte ett gäng tulpaner i fredags, och sedan fick vi ju blommor av mamma och pappa! :D Wiho!
Cecilia

Kommentera

Publiceras ej