Efter att ha varit i Umeå i två dagar har jag både fått fler låneböcker och lite koll på läget. Förutom att jag fick träffa några klasskompisar så fick jag även handledning på mitt examensarbete. Det var en riktig befrielse att få bekräftat att jag gjort ett bra jobb hittills och att få hjälp med hur jag ska arbeta vidare. Jag måste läsa, läsa, läsa för att få till min metoddel. 
 
Imorgon ska jag jobba och sedan drar jag och Jonas hem till skogen. En viss 23-åring ska firas i efterskott, och i övrigt ska vi bara ha en mysig helg med förhoppningsvis fint uteväder. 
 
På tal om något helt annat vill jag visa er amaryllisen som blommar i köksfönstret och en av de rosa rosorna på köksbordet:
 
Med detta lilla collage vill jag konstatera att jag varit 23 år i två dagar. Min dag bestod av fantastiskt vinterväder, en mysig middag med mannen, rosa rosor, skoterglasögon och en "tårtonge" med kaffe. 
 
Jag har gått runt och varit nöjd, glad och lat idag. Jag har inte gjort mycket vettigt, men det har känts okej. Imorgon ska jag jobba på skolan jag praktiserade på i höstas. Känns skönt att få komma ut ur lägenheten och göra något annat än att skriva på examensarbetet. Jag kommer jobba varje fredag i några veckor här framöver, vilket känns alldeles lagom. Bra att få träffa både barn och vuxna, tjäna en liten slant, få erfarenhet och att helt enkelt få tänka på något annat under en dag.