Befinner mig i Umeå denna vecka, då jag haft/har lektioner måndag, onsdag och fredag. Passande nog firas svärmor på hennes 60-årsdag idag och hela Lindbergsklanen kommer vara samlade i Umeå från och med ikväll fram till söndag. Mysigt! 
 
Igår var det exakt två veckor tills min sista lektion på universitetet. Nu är det nära. 
 
 
Sitter på tågstationen i mina smutsiga vita skor. Kan konstatera att jag inte gynnade mig själv då jag sprang en kort bit till bussen tidigare imorse (beräknade tiden fel). Blev lite tungt att andas och irriterat i halsen. Höga pollenhalter + anstränga sig utomhus = nej. Men jag hann med bussen i alla fall!
 
Ska bli trevligt med en dag i Umeå, men ännu trevligare med helg. 
Vilken fantastisk dag! Dagen har känts väldigt lång (på ett bra sätt) och det har varit kanonväder. Jag har skrivit på en inlämningsuppgift som ska in imorgon och läst i en kursbok som ska vara läst innan den 27:e. Vädret gjorde att jag kunde sitta på balkongen och njuta medan jag läste. Dagen är inte slut heller, utan det finns massor av tid kvar till att fixa och trixa. 
 
Imorgon åker jag fram och tillbaka till Umeå under dagen och sedan väntar en helg hemma i lägenheten. 
 
Våra tomatplantor. Som ny i tomat-odlar-branschen ser jag detta som ett litet experiment. Tror jag måste få råd av min kära mor snart.
Både i vardagsrum och kök blommar pelargonerna. 
För en tid sedan hängdes våra gitarrer upp i kontoret. 
Det har hunnit grönska en hel del här. 
Perfekt att läsa en kursbok ute på balkongen. 
Bokmärke från svärföräldrarna!
En av pelargonerna fick följa med mig ut och njuta i vårvärmen.