Ännu en helg hemma i skogen. Lill-Renne har tvättats, Lycksele fick sig finbesök en sväng, naturen blev fotad och det har fixats och trixats. Idag var det bönemöte här på Lia och sedan gick jag och mamma på en liten promenad. Ikväll bär det iväg hem till Bredbyn igen. 
 
Vi har med andra ord mått riktigt bra i helgen och nu väntar en riktigt lugn arbetsvecka för min del. Eleverna har höstlov, vilket innebär att jag är ledig tre dagar. Härligt värre!
 
Imorse låg det lite, men ack så uppskattad, snö på backen. Den första snön blir en extra stor grej när man får se och höra ett stort gäng glada barn leka med varenda liten snöflinga inom räckhåll. Dessvärre försvann snön under förmiddagen, men det var kul så länge det varade. 
 
Bilderna nedan är från en promenad i skogen hemma hos mina föräldrar tidigare i höst. Det var en dag då jag gick och satte mig på en sten och bara nöjt. Jonas kom hem från jakten och gjorde mig sällskap. Det var minsann en fin dag. 
 
Ett stort HURRA till storasyster Sofia som fyller år idag! 
 
Befinner mig hemma i skogen, där hela familjen är samlad. Ja, till och med hela byn är på plats denna helg (bofasta, utflyttade och nytillskott). Vi fikar, pratar, fixar, gosar med lill-Arvid och plockar pysselmaterial i skogen. En underbar helg!
 
Trevlig lördagkväll på er!