Att spendera en helg hemma i skogen med nära och kära, det är verkligen fantastiskt. Sandra, Simon och Arvid var på plats också, så det blev en hel del bäbismys. Sandra kom med idén att fota Arvid i en lövhög, och så blev det! Han sov sig igenom hela fotograferingen, medan mamma och moster hade kamerorna i högsta hugg. 
 
Jonas följde med min pappa ut i älgskogen både igår och idag. Han tog jägarexamen nu i sommar och detta var första gången har var med på älgjakt. Spännande! Han och pappa fick inte se eller skjuta någon älg, men det skjöts tre älgar av andra i jaktlaget under helgen i alla fall. 
 
Nu är man redo för en ny vecka!
 
Den 20 augusti var festkänslan ett faktum. Fina Lina-svägerskan och Filip gifte sig i Filips hemtrakter. Allt började i Alfta Kyrka, där vi bjöds på en vacker vigsel. Blödig som man är kom tårarna lite nu och då under vigselns gång. Lina leddes in av sin pappa, Roland, och möttes av Filip vid främsta bänken. De var (är) så vackra! Allt gick som det skulle och sedan samlades den stora skaran människor utanför kyrkan och gratulerade de nygifta. Slutligen åkte de iväg i en liten och söt bil. 
 
Fortsättning följer.