Lyckorus, lyckorus, lyckorus... Åh så underbart det är att ha ett riktigt ordentligt lyckorus! Då det inte finns en enda tråkig tanke i huvudet, när man skrattar konstant, när man kan prata på om allt och inget i en galen hastighet och när man tar sig fram så dansande lätt där man går! Eller hoppar eller vad man gör! 

Kan berätta att jag hade ett sådant idag. Ett riktigt LYCKORUS! Varför jag fick det beror på att jag var och såg på en konsert med Nygeneration! Såhär var det: Jag, Annelie och Rakel fick för oss att vi ville fara och se på en konsert som Forsdalaskolan och Finnbacksskolan fixat på Pingstkyrkan med bandet från Nygeneration klockan 14.00. Vi kände verkligen att vi ville fara och lyssna eftersom vi visste vilka några var som skulle sjunga. Därför pratade vi med Luba så att vi fick gå tidigare från matten (så det vi missade får vi då jobba ikapp). Hon sa då ja direkt så det var lugnt. Vi behövde inte ens säga vad vi skulle göra! Jag och Rakel pratade även med Ellinor som vi har i tyska och frågade om det var okej att vi kom lite senare till den lektionen. Det gick minsann också bra!
Så vi for iväg och kände först att vi inte riktigt hörde hemma där bland högstadieeleverna (fast tyvärr var det inte så jättemånga där men...). Men jag kan bara säga att vi ångrade oss inte när vi hade hört på Nygeneration-konserten! Oj så bra de var! Det sista de sjöng var en blandning av flera låtar, bl.a: Viva la vida, Halo, I gotta feeling o.s.v. När det var slut fick man chokladbollar och sen var vi tvugna att gå tillbaka till skolan, jag och Rakel. Men vägen dit var fylld av glädje! Båda två var så galet glada så det gick väldigt fort att ta sig tillbaka till skolan! Tror inte vi var tysta en sekund och några glädjeskutt blev det också! Det härliga vädret gjorde oss ju inte mindre glada heller. GLÄDJE PÅ HÖG NIVÅ VAR DET I ALLA FALL! Konserten och människorna jag mötte gjorde verkligen mig jätteglad! TACK för det! <3Den här låten bidrog till mig glädje! (Black Eyed Peas - I gotta feeling)