Nu är dagen här. Dagen då jag börjar min resa med 9 andra personer till Hamburg, Tyskland. Kommer åka buss från Lycksele kl. 17.20, ta nattåget ner till Stockholm och sedan med spänning se om vi får flyga till Hamburg eller åka tåg. Jag håller verkligen tummarna för att det ska gå att flyga, men går inte det så har vi som sagt en plan B. Enligt väderprognosen så verkar det vara ganska så varmt faktiskt. Allt mellan 15 till över 25 grader! Hoppas vädret har rätt! Ska bli väldigt roligt att träffa nya människor, se hur de har det på en skola, vara på en nöjespark, vara på ett konsentrationsläger (eller jag ska ju bara titta, haha), shoppa, grilla och se vad Hamburg har att bjuda på! Kan ju hända att jag och Rakel river stället, men det får ni väl se på nyheterna i så fall!

Idag fick jag träffa älskade Amelia igen! Hon tog sig hem ifrån Island trots allt och det jublar vi svenskar över! Islänningarna får väl grina bäst de vill! Det komiska är ju att jag lämnar Sverige nu när hon kommit tillbaka...

Jag vill i alla fall önska er allt det bästa nu när jag åker iväg, så återkommer jag till Sverige nästa torsdag! En dator tror jag ju inte att jag får tillgång till. Får jag det så kanske något händer här på bloggen, men det är inte så troligt.

Som sagt, ha det bäst så ska jag också ha det bäst! KRAM!


Passade på att sno en bild av Amelia på oss två. Den kanske är svår att förstå, men det är väl alltid så det är med äkta konst?

(ICH LIEBE MEINE FREUNDE = JAG ÄLSKAR MINA VÄNNER)